Virala Camping

AVOINNA

 

Ma-Pe 14.00 -22.00

La 12.00 -22.00

 

Suljettu

 

Kysy kausipaikkoja!

 

Matkan varrella Hämeessä

 

Vietä rentoa lomaa perinteisessä maalaismaisemassa puhdasvetisen Viralanjärven rannalla. Virala Camping tarjoaa rauhallisen miljöön ja hyvät palvelut viihtymiseen.

 

Tule matkailuvaunulla tai -autolla - Paikkoja löytyy metsän siimeksestä tai avoimelta nurmikentältä, myös telttailijoille.

 

RENNOSTI KUIN MÖKILLÄ

 

Viralanjärvi tarjoaa matkailijalle kesäisen virkistyksen ja tunnetusti kalaisana järvenä myös oman aktiviteetin perheen pienille ja isoille kalamiehille. Lähialueen metsäpolut kutsuvat patikoinin lomassa vaikkapa keräilemään metsän antimia ja lähialueiden monet koko perheen aktiviteetit piristävät lomaa entisestään.

Uutiset

SUOMEN TIILAAKSO - TUTUSTU
    virala camping on suomen tiilaaksossa   Virala Camping on Suomen Tiilaaksossa ja jokaiselle kentälle ennättää hurauttaa noin vartissa. Tule viettämään rauhallista aikaa Virala Campingissä j...
VARAA KESÄTUKIKOHTA
  VARAA KESÄTUKIKOHTA   Nyt on oiva hetki varata tukikohdaksi Caravankesäpaikka 800 € ja voit nauttia rauhallisesta Viralan ympäristöstä kaikkine mahdollisuuksineen niin paljon kuin haluat & pid...
KESÄ JA GRILLI !
  KESÄ JA GRILLI - ODOTUS PALKITAAN!   Nyt voidaan sanoa, että on kesä ja grillin tirinä & savuinen tuoksu viivähtää mielessä toistamiseen. Tervetuloa Viralaan grillailemaan - Meillä on useampi...
Puuhamaahan 15 minuutissa!
       Virala Campingistä suhauttaa 15 minuutissa autolla Puuhamaahan, eikä sitten ole perheen junioreilla tekemisestä puutetta. Puuhamaa on jo tradition maineen saanut seikkailupuisto perheen ju...

Caravan

CARAVAN- JA TELTTAPAIKAT

 

Virala Camping on viiden hehtaarin kokonaisuus Viralanjärven rannalla, jossa caravanpaikat vuokrattavissa vuorokausi- ja kausivuokralle. Saravanpaikat on ryhmiteltu avoimelle nurmikentälle, sekä metsämaastoon ja telttailijoille aivan järven tuntumaan.

 

HINNASTO

 

 • Aluemaksu 35,00 €/vrk, SFC 33,00 €/vrk
 • Kausipaikka 1000,00 €/vuosi
 • Kesäpaikka 800,00 €/kesä
 • Talvipaikka 600,00 €/talvi
 • Kausipaikoilla sähkö kulutuksen mukaan
 • Telttapaikka 1-4 henkilöä 25,00 €/vrk/teltta

Ravintola

KAHVILARAVINTOLA VIRALA

 

Alueen asiakkaita palvelee kesäisin suosittu ravintola terasseineen, jossa tarjolla kahvila- ja ravintolapalveluja; jäätelöt, makeiset, pienet makeat ja suolaiset välipalat, sekä virvoitusjuomat ja alkoholitarjoilut.

 

Aurinkoinen terassi kutsuu istumaan kesäpäivää ja ajoittain musiikkivierailijat nostavat tunnelmaa entisestäänkin (seuraa uutisointia). Ravintolassa ja terassilla A-oikeudet.

 

matkan jälkeen maistuu...

 

Ajomatkan jälkeen on mukava istahtaa terassille ja suunnitella loppupäivän ohjelmaa kaikessa rauhassa. Ja, mikäs sen mukavampaa, kun lomalla ei ole niin "metrilleen" aikataulut ja kiireet.

Aktiviteetit

AKTIVITEETIT VIERESSÄ

 

Virala Camping tarjoaa "pihalta" alkaen tekemistä kaiken ikäisille. Kalaisa Viralanjärvi kutsuu pyyntiin tai vaikkapa vain soutelemaan, metsämaastot antavat mahdollisuuden patikointiin ja metsänantimien keräilyyn. Pihapiiriin mahtuu pelaamaan ulkopelejä tai vain paistattelemaan päivää.

 

SUOMEN TIILAAKSO

 

Hämeenlinna on golfkeskittymänä vailla vertaa ja Suomen Tiilaakson lukuisat kentät tarjoavat jokaiselle oman tasoisen haasteen & tiiausaikoja riittää varmasti - Vain "vartin" päässä kuusi kenttää. Tutustu Suomen Tiilaakso >

 

 

KESÄT TALVET PUUHAA

 

Häme on aktiviteettia parhaimmillaan kesät talvet ja aina löytyy tekemistä, jos niin haluaa. Lasten toivepaikka Puuhaamaa, Kalpalinnan laskettelu- ja bikerinteet, vanha Hämeen Linna, Museo Militaria, Panssarimuseo, Aulangon kylpylä, Iittalan Lasimäki, Kauppakeskus Googman....

 

Jokaiseen hetkeen löytyy tekemistä - Ei tarvitse kuin päättää!

Info

virala campinG info

 

 • Saarelantie 86, 14240 Janakkala / Virala 
 • +358 400 775 991
 • viralacamping@gmail.com 
 • Karttapiste 60°54'15.2"N, 24°31'04.5"E 
 • Google Pluskoodi 9GG6WG39+M5

.

 

TUUMATTAVAA

 

Aina on mukava jutella ja jos Virala Campingin suhteen ilmenee pienintäkin tuumattavaa, niin vain soitto tai kysymys henkilökunnallemme, niin asia kuin asia selviää parhain päin.